Udstillere på Fever-Tree Mixer Festivalen

250+ gins på festivalen. Et kæmpe udvalg af smagsmuligheder! Se hvem der udstiller her og lidt om hvilke gins du kan nyde.

Copenhagen Distillery er et whisky destilleri centralt i København, som ud over whisky producerer en lind strøm af gin og akvavit. Destilleriet står sikkert på en platform af økologi og bæredygtighed, design og omhu. Ved siden af produktionen driver destilleriet en anmelderrost cocktailbar stor nok til at huse livekoncerter og pop-up restaurant.

Du kan blandt andet smage:

Angelica Gin

Orange Gin

Bay Leaf Gin

Hos BeGin CPH vil vi udvikle og sælge gin, som vi syntes smager godt – ser godt ud – som bringer glæde – noget som er ukompliceret – ikke elitært – noget for alle. Vi vil være dem som ryster lidt op i industrien og som bringer nye smage, variationer og farver ind i den gennemsigtige gin-verden.
Så er du til økologisk dansk produceret gin, så kom og få en smagsoplevelse, udover det sædvanlige!

Du kan blandt andet smage:

Original Blend Gin

Lavender Flower Gin

Hibiscus Gin

GOURMET ENGROS er specialiseret i at levere de ypperste råvarer fra hele verden. GOURMET ENGROS repræsenterer derfor WINCHESTER DISTILLERY, som blev grundlagt af ildsjælen Paul Bowler i 2014. Paul startede ud med at lave gin hjemme i sit køkken, imens han stadig arbejdede som softwareudvikler. Filosofien er i dag at lave Premium spiritus ved brug af råvarer og urter, der findes i nærområdet ved Hampshire, England.

​Du kan blandt andet smage:

TWISTED NOSE gin

ROUND TABLE Gin

 OLD TOM Gin

Volsted Distillery er et Destilleri i verdensklasse der er beliggende lige syd for Aalborg. Destilleriet er smukt beliggende i Lindenborg ådal, hvor naturens ro og stilhed inspirerer os til at skabe prisvindende, unikke og velsmagende gins med brug af særligt udvalgte kvalitetsråvarer.

Du kan blandt andet smage:

Hen Harrier Gin

Pink Robin Gin

Cryo Classic Gin

Syv gutter. Syv Sind. Syv botanicals i hver gin. Disse gutters forskellige sind bliver destilleret til en helt unik spiritus. Altid håndlavet og økologisk. Ginnen destillerer de på små 100 liters kobberkedler og arbejder med hænderne i alle processer – helt til det sidste håndlavede og unikke silketryk, der pryder flasken. Selve bygningen, der huser destilleriet, har de sågar selv bygget inden de åbnede destilleriet i slutningen af 2018. Indtil videre har Syv Sind Gin udgivet seks ud af syv varianter. 

Du kan blandt andet smage:

Første Sind Gin

Andet Sind Gin

Tredje Sind Gin

Nick Sharpe is the proprietor at Sharpe Spirits. An experienced importer and entrepreneur, Nick has already built a successful business, transforming the market for British craft ales in Denmark.

Now he has turned his attention to the growing market for Artisan Spirits, from his home country, the United Kingdom.

Du kan blandt andet smage:

English Drinks company Gin

BURLEIGH’S Gin

Orkney ( Kirkjuvagr) Gin

Pernod Ricard Denmark er et dansk datterselskab af den franske koncern Pernod Ricard. Vi arbejder på det danske marked som leverandør af vin og spiritus. Vores sortiment omfatter en lang række af stærke internationale mærker, som er kendt verden over, som f.eks. Lillet, Malfy Absolut Vodka, Jameson, Havana Club, Ballantine’s og Beefeater

Du kan blandt andet smage:

Malfy Gin Rosa

Malfy Gin Con Limone

Lillet Rosé

Forankret i den bornholmske natur producerer Wild Distillery to serier af gin i særklasse.
”Wild Botanicals” er en bornholmsk årgangsgin lavet på 100% vilde, bornholmske enebær. Hele processen fra at sanke enebær i naturen på Bornholm, til destillering af ginnen, er udført af Master Distiller Henrik Nerst selv.
Deres anden gin-serie ”ENE” sætter fokus på essensen og kernen af gin – den rene og klare smag af enebær. Serien består af 8 forskellige varianter, som har hver deres subtile aroma, der åbner smagen mere op.
Glæd dig til at smage deres udvalg af ENEstående gin til Fever-Tree Mixer Festival, hvor Wild Distillery også afholder en luksus masterclass i herregårdens spisestue.

Du kan blandt andet smage:

Wild Botanicals Gin

ENE Organic Gin

Elephant Gin combines a great passion for gin with the love for the African wildlife. Which is why 15% of bottle profits are donated to fighting illegal elephant poaching. Overall, we’ve raised over € 1 million to date.
Our other big passion is gin. Using African botanicals, we created the award-winning Elephant London Dry Gin. For our aromatic Sloe Gin, we added hand-selected sloe berries. And our newest addition – the Elephant Orange Cocoa Gin – convinces with an aromatic complexity of sweet organic oranges and gently roasted cocoa beans.

Du kan blandt andet smage:

London Dry Gin

Sloe Gin

Orange Cocoa Gin

Gin Maestro importerer og sælger håndlavede small-batch ginprodukter fra dygtige, primært handcraft, destillerier, og har eksklusivitet, kvalitet og bæredygtighed i højsædet. Bag Gin Maestro står to ginentusiaster, der i samarbejde med deres smagspanel udvælger bæredygtige gins med en særlig historie og eminent kvalitet. Gin Maestros vision er at tilføre en ny dimension til ginverdenen gennem eksklusive, bæredygtige small-batch produkter, der personliggøres gennem historien bag hver enkelt gin brand.

Du kan blandt andet smage:

Knut Hansen Dry Gin

Midnight Gin

Simsala Gin

Woodhill er indbegrebet af den eksklusive gin. Den smager, som en rigtig gin skal smage – den har sjæl og nærvær, og intet er overladt til tilfældighederne.

Woodhill har på nuværende tidspunkt tre unikke gin i sortimentet. Men der udvikles hele tiden små batches med forskellige nuancer. Den oprindelige Distilled Gin samt vores Navy Strength har begge vundet adskellige internationale priser og er blevet en af danskernes foretrukne special gin.

Woodhill Gin blev etableret i 2016.

Du kan blandt andet smage:

Distilled Gin

Navy Strength Gin

Cask Aged Gin

Spirit of Scandinavia (SOS) er en specialiseret importør og distributør af Premium af vin &, spiritus, samt ikke-alkoholiske drikkevarer. SOS har et indgående kendskab til de nordiske markeder og målet er er at implementere nye og innovative måder hvorpå man kan samle producenter, distributører, medier og brands på. Det første brand som SOS lancerer, er det Australske alkoholfri brand Lyre’s, der har vundet smagspriser i samtlige lande det er repræsenteret. Nu er det nemlig tid til at indtage Danmark.

Lyres Non-Alkoholic Spirit vil sammen med selskabets Brand Ambassador´s præsenterer velsmagende ikke alkoholiske drinks og cocktails. Startender Richie Delahoyde fra Irland og Spirit of Scandinavia egen Jesper Schmidt vil viser hvor enkelt det er at lave en drink/cocktail med bla. Lyres London Spirit eller Lyres Pink – men også udfordre de velkendte klassikere i en alkoholfri version.

Du kan blandt andet smage:

Lyre’s Dry London Spirit Gin

Lyre’s Pink London Spirit Gin

Lyre’s Italian Spritz Gin

Interbrands Danmark er et privatejet vin- og spiritus distributionsselskab.
Vi fører en lang række forskellige kvalitets vin- og spiritus mærker, som vi alle nøje har udvalgt.
Interbrands leverer primært til grossister, dansk detail, Horeca og grænsehandelen.

Du kan blandt andet smage:

Gin Mare

Kyrö Rye Gin

Bloom Gin

Alkoholfri vin, spiritus og cocktails, så vi kan skåle sammen. Alle sammen.

Vi skal fejre livets øjeblikke. Store som små. Vi skal poppe en flaske på en tirsdag, nyde vores yndlings-cocktails når vi vil og så mange vi vil. Vi skal skåle sammen. Alle sammen. Uanset hvor mange procenter vi har i glasset. Det synes vi er vigtigt og derfor har vi valgt at starte et ‘mindful drinking company’.

Med et nysgerrigt sind og moderne alkemi har vi udviklet en af verdens bredeste og mest prisvindende alkoholfri produktserier. ISH serveres i dag på nogle af verdens bedste restauranter og mest innovative hoteller.

Du kan blandt andet smage:

GINish

London Botanical Spirit Gin

Økologisk Batch 044 Gin 

Økologisk Batch 045 Gin 

Fever-Tree Mixer Festival 2022 Gin

MoM Gin

The London NO. 1 Gin

La Copa Vermouth

 

Kimerud Gin

Mad Owl Gin

Stensballe Gin

Kirsebær Likør

Kirsebær Vermouth

Kirsebær Saft

Citadelle Gin

Drumshanbo Gin

Edinburgh Gin

Hepple Gin

Tarquin’s Gin

Tarsier Gin

 

Tanqueray Gin

Seedlip Non Alcoholic 

Belzasar Vermouth

Ruby Rosé Vermouth

New Nordic Dry Gin

Elderflower Gin

Summerly Gin

FEVER-TREE FESTIVAL 2023

Fever-Tre Festival 2023 bliver afholdt d. 25+26 august 2023 på Serridslevgaard ved Horsens. Festivalen arrangeres af Secret Kitchen Aps og Fever-Tree Danmark. 

Kontakt

Secret Kitchen Engros ApS
Serridslevgårdvej 25
8700 Horsens
+45 58 51 50 39

SOCIAL

© 2017-2023 Secret Kitchen Engros ApS.