Invisible

Serridslevgård, Serridslevgårdvej 25, 8700 Horsens

Billetter

Dagsbillet til festivalpladsen med gin-stande med fri smagning, G&T-barer, Fever-Tree-bar, gourmet-grillmad, garnish-have, Fever-Tree talks, musik og hyggeområder koster 200,- inklusiv 1 G&T (værdi: 75,-). Hvis du vil besøge festivalen både fredag og lørdag, kan du købe en partoutbillet inklusiv 2 G&T til 325,-

Se mere på billetsiden

Sted

Festivalen finder sted på den historiske herregård Serridslevgaard ved Horsens. Læs mere om de smukke omgivelser her.

Serridslevgård, Serridslevgårdvej 25, 8700 Horsens.

Tidspunkter (Åbningstider)

Fredag d. 31/8 og lørdag d. 1/9 2017 kl. 14.00 – 21.30.

Gratis Transport fra Horsens Banegård

BEMÆRK! HOLDESTED ER FLYTTET GRUNDET BYGGEPLADS.

Når du kommer ud fra Banegården, gå til højre mod det gamle posthus. Bussen er markeret med skilt i forruden.

Der kører gratis shuttlebusser mellem banegården i Horsens og Serridslevgaard både fredag 31. aug. og lørdag 1 sep. Første afgang er kl. 13.45 fra banegården begge dage med cirka 45 minutter imellem hver afgang. Dog anhængigt af antal passagerer.

Udstillere

På festivalen kan du møde destillatører og importører af gin til danske ganer, opleve de professionelles entusiasme og store viden og dykke ned i den spændende verden af smag, som Gin & Tonic repræsenterer. Du kan smage mere end 150 gin fra ind- og udland, og alle smagninger er gratis, når indgangen er betalt. Alle gin kan købes i hele flasker til at tage med hjem, og mange udstillere har særlige festivaltilbud.

Bar

Udover de mange stande med ginsmagninger er der G&T-barer med priser på drinks fra 75 kr. Her kan du selvfølgelig købe Gin & Tonics i spændende varianter, men der er også mange andre muligheder for både alkoholiske og alkoholfri drikkevarer. For eksempel gin/coffee eller coffee/tonic i kaffeboden. Der vil også være en surprise-bar med særlige limited edition drinks. Alle drinks laves med Fever-Tree Premium Mixers.

Masterclasses

I små Masterclasses kan du opleve den fascinerende verden af gin fra tætteste hold, når du sammen med nogle af de bedste gin-eksperter går den klassiske drik efter i sømmene. Få et dybere indblik i ingredienser og destillering, og smag på resultatet af producenternes passion og hårde arbejde.

Billetter til Masterclasses  sælges i begrænset antal.

Se programmet, og bestil billet til masterclasses her

Mad på festivalen

Maden på Gin & Tonic Festival 2018 tilberedes af Kasper Gaard, der til daglig er køkkenchef på Hotel Ilse Made på Samsø. Kasper arbejder hver dag med sine kreative evner og sin passion for velsmagende mad fra det nordiske køkken og bruger gennem hele sæsonen øens egne råvarer.

Betaling på festivalen

På festivalen kan der betales med Mobilepay og kontanter. Vi tager ikke imod betalingskort.

Sociale medier

På vores Facebook side og @fevertreedk på instagram kan du holde dig opdateret på alt om Fever-Tree Gin & Tonic Festival 2018.

FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

 FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

Fever-Tree Gin & Tonic Festival finder sted den 30-31 august 2019 på Serridslevgaard ved Horsens. Festivalen arrangeres af Secret Kitchen Aps og Fever-Tree Danmark.

 

© 2017-2018 Secret Kitchen Engros ApS.

 

www.gtfestival.dk

FØLG OS