Invisible

Serridslevgård, Serridslevgårdvej 25, 8700 Horsens

Billetter

Indgangsbillet til pladsen med gin-stande, G&T-bar, gourmet-grillmad, musik og hyggeområder koster 200,- og inkluderet i prisen er én gratis G&T (værdi: 75,-) og gælder til enten fredag eller lørdag. Hvis du vil besøge festivalen begge dage, kræver det 2 billetter.

Se mere på billetsiden

Sted

Festivalen finder sted på den historiske herregård Serridslevgaard ved Horsens. Læs mere om de smukke omgivelser her

Serridslevgård, Serridslevgårdvej 25, 8700 Horsens.

Tidspunkter (Åbningstider)

Fredag d. 31/8 og lørdag d. 1/9 2017 kl. 14.00 – 23.00.

Boderne lukker kl. 20, mens G&T-baren og pladsen har åbent til kl. 23.

Gratis Transport fra Horsens Banegård

Der kommer til at køre gratis shuttlebusser mellem banegården i Horsens og Serridslevgaard, både fredag 31. aug. og lørdag 1 sep. Mere Info kommer på et senere tidspunkt.

Udstillere

På festivalen kan du møde destillatører og importører af gin til danske ganer, opleve de professionelles entusiasme og store viden og dykke ned i den spændende verden af smag, som Gin & Tonic repræsenterer.

Mere info kommer snart

Bar

Udover de mange stande med ginsmagninger er der en unik G&T-bar med priser på drinks fra 75 kr. Her kan du selvfølgelig købe Gin & Tonics i spændende varianter, men der er også mange andre muligheder for både alkoholiske og alkoholfri drikkevarer. Alle drinks laves med Fever-Tree Premium Mixers.

Masterclasses

I små Masterclasses kan du opleve den fascinerende verden af gin fra tætteste hold, når du sammen med nogle af Danmarks bedste gin-eksperter går den klassiske drik efter i sømmene. Få et dybere indblik i ingredienser og destillering og smag på resultatet af producenternes passion og hårde arbejde.

Billetter til Masterclasses  sælges i begrænset antal.

Mere info kommer snart.

Mad på festivalen

Maden på Gin & Tonic Festival 2018 leveres af Kasper Gaard, der til daglig er køkkenchef på Hotel Ilse Made på Samsø. Kasper arbejder hver dag med sine kreative evner og sin passion for velsmagende mad fra det nordiske køkken og bruger gennem hele sæsonen øens egne råvarer bestemt af årstiden.

Info om menuer kommer på et senere tidspunkt.

Betaling på festivalen

På festivalen kan der betales med Mobilepay og kontanter.

Facebook

På vores Facebook side kan du holde dig opdateret på alt om Gin & Tonic 2018 festivalen.

FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

 FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

Årets Gin & Tonic Festival i Danmark finder sted den 31. august og 1. september 2018 på Serridslevgaard ved Horsens. Festivalen arrangeres af Secret Kitchen Aps og Fever-Tree.

 

© 2017-2018 Secret Kitchen Engros ApS.

 

www.gtfestival.dk

FØLG OS