Masterclasses

Se programmet og køb billet

 

FredagLørdag

Masterclasses

Se programmet og køb billet

 

FredagLørdag

FREDAG 15.00 – 16.00

Masterclass-beskrivelse:

Mød Head Distiller hos Edinburgh Gin David Wilkinson – David har været Head Distiller hos Edinburgh Gin i 4 år og har udviklet hele Gin-serien!

Selve smagningen:

David tager sine deltagere med på en guidet tour gennem hele Edinburg Gins gin-serie. Først smages ginnene “neat”, og David fortæller om de botanicals, der bruges, og hvordan de hver især har indvirkning på både aroma og smag i ginnen. Herefter smages ginnene med en udvalgte Fever-Tree Mixers, og David fortæller, hvorfor netop de er bedste match til hver gin.

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 16.00 – 17.00

Masterclass-beskrivelse:

Tanqueray Gin blev første gang fremstillet af Charles Tanqueray i 1830 og er i dag den mest solgte Gin i Danmark. Med mere end 180 års erfaring inden for destillering, er det ikke tilfældigt, hvordan TANQUERAY GIN opnår dens unikke karakter og smagsnuancer.

TANQUERAY Gin har modtaget en række priser og blev blandt andet udnævnt til ’bedste gin’ på San Francisco Spirit Competition i 2004, 2005 og 2006. TANQUERAY er vist i Hall of Fame efter at være blevet kåret til bedste hvide spiritus tre år i træk.

Ved denne masterclass får du muligheden for at smage følgende Tanqeuray varianter op mod hinanden:

Tanqeuray Ranqpur
Tanqeuray Lovage
Tanqeuray Sevillia
Tanqeuray No 10

Matias Fra Diageo vil guide dig igennem de forskellige Gin & Tonic-kombinationer samt garnish, så du kan servere iskolde og perfekte Gin & Tonics til familie og venner.

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 17.00 – 18.00

Masterclass-beskrivelse:

Du har sikkert mixet hundredevis af Gin & Tonics – men nu er det tid til, at den klassiske long drink opgraderes til en cocktail!

Iben Diamant fra WhyNotGin har skrevet bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’, som giver dig konkrete tips til, hvordan du for alvor imponerer med din Gin & Tonic.

Få de bedste fif, en fænomenal ginoplevelse, dit eget eksemplar af bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’ samt 2 velvoksne Gin & Tonics.

Det får du:
• 1 eksemplar af bestseller-bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’
• Oplæg om gin og de bedste fif til at imponere med Gin & Tonic på et helt nyt niveau af forfatteren til bogen, Iben Diamant fra WhyNotGin
• 2 x 5 cl. gin
• 2 x Fever-Tree Tonic Water (200 ml.)
• Fever-Tree Aromatic Tonic Water
• Fever-Tree Mediterranian Tonic Water
• Et overdådigt udvalg af alverdens garniture, så du selv kan mixe & matche din version af verdens bedste G&T.
• En uhøjtidelig, men givende smagning sammen med andre glade gin-drikkere.

Pris: 
Kr. 250,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 17.00 – 18.00

Masterclass-beskrivelse:

Masterclass – Lær at smage på gin!

Både fredag og lørdag eftermiddag kan du komme til masterclass med spirituseksperten Carsten Hering. Han har holdt flere hundrede smagninger, smagt over 10.000 forskellige spiritus og besøgt mere end 200 destillerier over hele verden. Dertil kommer, at han er en meget anvendt skribent og konsulent i spiritusbranchen.

Carstens smagninger er altid underholdende, og man går derfra med et bredt smil og en masse ny viden. Blandt ginentusiaster er Carsten mest kendt som, “ham, der lærer folk at smage på gin rent”. Der er blevet delt mange aha-oplevelser ud på ginfestivalerne i de sidste par år!

På denne masterclass får du en introduktion til at smage på ren spiritus og indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, når du skal lære en ny gin at kende. Det bliver en intensiv omgang, for der er hele FEM gin på programmet foruden de spændende muligheder fra Fever-Trees Tonic-sortiment.

Program
Cape Fynbos – SA – En liflig gin i spansk stil – smagsgivere fra det sydafrikanske område Cape Fynbos.
Nordisk Brænderi North Star Gin – DK – smagsgivere fra DK/SE/IS/GR.
Glen Wyvis Goodwill Gin – SC – DANMARKS(SNIG)PREMIERE – Helt nyt skotsk destilleri – gin på bl.a. havtorn.
Elg Gin No. 3 – DK – Kun tre smagsgivere – men til gengæld er den Navy Strength!
Nordisk Brænderi Slåen Gin – DK – Slåen-gin er en klassisk engelsk stilart, som alle burde kende. Her i en dansk udgave.

Efter smagningen er det muligt at købe de smagte gin til rabatpris.

Bemærk: Denne Masterclass foregår udendørs i telt.

Pris: 
Kr. 275,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 18.00 – 19.00

Masterclass-beskrivelse:
Et af verdens ældste gindestillerier ligger i Plymouth i England. Black Friars Distillerys historie begyndte helt tilbage i 1793, og de var i mange år leverandør til den britiske flåde og medskabere af den britiske ginkultur. Mere klassisk kan det ikke blive – og denne masterclass er for dig, der kan lide rigtig gin og interesserer dig for smag.
Mathias fra Pernod-Ricard leder på sin vanlige underholdende facon deltagerne igennem historien om Plymouth Gin, mens vi kommer igennem fem kombinationer af Plymouth Gin og Fever-Tree.

Fokus er på, hvordan man smager på spiritus og finder nuancerne i den enkelte gin, og hvordan man ved at bruge gode mixere kan frembringe den kombination, der afstemmer smag og sindsstemning. Det drejer sig med andre ord om at finde og forstå sine præferencer. Hvilke botaniske smagsgivere, du skal lede efter, og hvordan du finder dem!
Der serveres 3 forskellige Plymouth Gin varianter undervejs:

Vi lægger forsigtigt ud med den klassiske røde slåengin.
– Plymouth Sloe Gin (26% ABV)
Den har været den store overraskelse for mange af gæsterne på årets ginfestivaler og er på vej til at få sin store renæssance.
Dernæst følger vi op med de klassiske klare varianter
– Plymouth Gin (41.2% ABV)
– Plymouth Navy Strength (57% ABV)
Vi smager dem begge rent og i kombination med
– Fever Tree Premium Indian Tonic Water
– Fever Tree Sicilian Lemon Tonic
Vi vil desuden komme ind på garnish og tonic i forhold til gin og den perfekte G&T. Du får også et par cheat sheets med hjem, så du kan huske, hvad der er foregået. Kort sagt: Du bliver ikke bartender – du bliver klogere!

På www.plymouthgin.com kan du læse mere om de legendariske Plymouth Gins, som nåede at sejle med The British Royal Navy på verdenshavene i næsten 200 år.

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 18.30 – 19.30

Masterclass-beskrivelse:

Aktiv masterclass med Kongsgaard Gin
Smag, duft & udvælg æblet til næste Kongsgaard batch

Årets Fever-Tree Festival falder netop, som de allerførste danske æbler er plukkemodne.

I denne anledning inviterer folkene bag Kongsgaard Gin deltagere indenfor til et uformelt kig i kobberkedlerne. Der skal smages, duftes og nørdes helt ned i råvarerne, og som noget helt unikt får deltagerne mulighed for at være med til at udvælge æblesorten til næste Kongsgaard batch.

Imens hygger vi med 3 dugfriske serveringer:

Kongsgaard Gin & Fever-Tree Mediterranean Tonic
Kongsgaard Gin & Fever-Tree Aromatic Tonic
Kongsgaard Gin & Friskpresset Æblemost

Del din passion med andre glade gin-elskere i denne inkluderende masterclass i de natursmukke omgivelser på Serridslevgaard.

Bemærk: Denne masterclass foregår i udendørs telt

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 19.00 – 20.00

Masterclass-beskrivelse:

The Science of Distillation & Gin tasting: Gin masterclass ved Radius Distillery.

Hvad er teorien bag destillering? Er væskers kogepunkter vigtige? Hvad er definitionen på en London dry gin? Hvordan fremstiller Radius Distillery deres gin?

Dette og meget mere får du svar på, når Master Distiller Kristian Larsen går i dybden med teorien bag destillering af gin, samt hvordan craft-gin fremstilles, og hvorfor langsom destillering gør en forskel for udviklingen af smagfulde og karakterstærke gin.

Du kommer med en tur behind the scenes i produktionen hos Radius Distillery, lærer om destilleringsteknikker- og processer, og så skal der selvfølgelig smages!

Smageprogrammet består af 5 forskellige gin + en overraskelse

Batch No. 0003 – den florale på hyldeblomst
Batch No. 00010 – den klassiske, gentænkt
Batch No. 00016 – terroir æble-gin
Batch No. 00021 – koldrøget enebær og kaffe
Batch No. 00028 – en Perfækt gin med øl-mask
Batch No. xxxxx – tjaa, hvem ved

Du får altså mulighed for at stifte bekendtskab med tre fantastiske gin, der i sig selv er en oplevelse værd, men som bliver helt sublime i mødet med mixerne fra Fever-Tree.

Pris: 
Kr.250,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FREDAG 20.00 – 21.00

Masterclass-beskrivelse:

FORVANDLINGER

Pierre Roland fra Nyborg Destilleri, der har en baggrund som vinhandler, sommelier og restaurantchef, vil åbne deltagernes øjne for at destilleriets ginner er bliver til gennem en serie af forvandlinger.

Forvandling har også inspireret opskrifterne på MIST, FROST & DEW, der er Nyborg Destilleris prisvindende ginner. De er nemlig alle hver især genskabelser af stemninger, som man kan opleve dem i naturen, når vejret forvandler sig her i Danmark.

Der smages på følgende ginner:
DEW 87° (43,5% abv.)
FROST 96° (46% abv.)
MIST 114° (57% abv.)

Forvandlingerne fortsætter i glasset. Fordi ginnerne forvandler sig tydeligt fra at de drikkes rent, og med et par dråber vand, med tonic, og med garnish.

Ginnerne er i 2018 alle blevet præmieret ved hhv. World-Spirits Award (WSA), GIN MASTERS, International, Wine & Spirits Competition (IWSC) & San Fransisco World Spirits Competition, og har vundet som følger:
– DEW: Double Gold, 3x Silver
– FROST: Gold, 3x Silver
– MIST: 2x Gold, 2x Silver

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 15.00 – 16.00

Masterclass-beskrivelse:

The Science of Distillation & Gin Tasting: Gin masterclass ved Radius Distillery.

Hvad er teorien bag destillering? Er væskers kogepunkter vigtige? Hvad er definitionen på en London dry gin? Hvordan fremstiller Radius Distillery deres gin?

Dette og meget mere får du svar på, når Master Distiller Kristian Larsen går i dybden med teorien bag destillering af gin, samt med hvordan craft-gin fremstilles, og hvorfor langsom destillering gør en forskel for udviklingen af smagfulde og karakterstærke gin.

Du kommer med en tur behind the scenes i produktionen hos Radius Distillery, lærer om destilleringsteknikker- og processer, og så skal der selvfølgelig smages!

Smageprogrammet består af 5 forskellige gin + en overraskelse

Batch No. 0003 – den florale på hyldeblomst
Batch No. 00010 – den klassiske, gentænkt
Batch No. 00016 – terroir æble-gin
Batch No. 00021 – koldrøget enebær og kaffe
Batch No. 00028 – en Perfækt gin med øl-mask
Batch No. xxxxx – tjaa, hvem ved

Du får altså mulighed for at stifte bekendtskab med tre fantastiske gin, der i sig selv er en oplevelse værd, men som bliver helt sublime i mødet med mixerne fra Fever-Tree.

Pris: 
Kr.250,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 15.30 – 16.30

Masterclass-beskrivelse:

Masterclass – Lær at smage på gin!

Både fredag og lørdag eftermiddag kan du komme til masterclass med spirituseksperten Carsten Hering. Han har holdt flere hundrede smagninger, smagt over 10.000 forskellige spiritus og besøgt mere end 200 destillerier over hele verden. Dertil kommer, at han er en meget anvendt skribent og konsulent i spiritusbranchen.

Carstens smagninger er altid underholdende, og man går derfra med et bredt smil og en masse ny viden. Blandt ginentusiaster er Carsten mest kendt som, “ham, der lærer folk at smage på gin rent”. Der er blevet delt mange aha-oplevelser ud på ginfestivalerne i de sidste par år!

På denne masterclass får du en introduktion til at smage på ren spiritus og indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, når du skal lære en ny gin at kende. Det bliver en intensiv omgang, for der er hele FEM gin på programmet foruden de spændende muligheder fra Fever-Trees Tonic-sortiment.

Program
Cape Fynbos – SA – En liflig gin i spansk stil – smagsgivere fra det sydafrikanske område Cape Fynbos.
Nordisk Brænderi North Star Gin – DK – smagsgivere fra DK/SE/IS/GR.
Glen Wyvis Goodwill Gin – SC – DANMARKS(SNIG)PREMIERE – Helt nyt skotsk destilleri – gin på bl.a. havtorn.
Elg Gin No. 3 – DK – Kun tre smagsgivere – men til gengæld er den Navy Strength!
Nordisk Brænderi Slåen Gin – DK – Slåen-gin er en klassisk engelsk stilart, som alle burde kende. Her i en dansk udgave.

Efter smagningen er det muligt at købe de smagte gin til rabatpris.

Bemærk: Denne Masterclass foregår udendørs i telt.

Pris: 
Kr. 275,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 16.00 – 17.00

Masterclass-beskrivelse:

Tanqueray Gin blev første gang fremstillet af Charles Tanqueray i 1830 og er i dag den mest solgte Gin i Danmark. Med mere end 180 års erfaring inden for destillering, er det ikke tilfældigt, hvordan TANQUERAY GIN opnår dens unikke karakter og smagsnuancer.

TANQUERAY Gin har modtaget en række priser og blev blandt andet udnævnt til ’bedste gin’ på San Francisco Spirit Competition i 2004, 2005 og 2006. TANQUERAY er vist i Hall of Fame efter at være blevet kåret til bedste hvide spiritus tre år i træk.

Ved denne masterclass får du mulighed for at smage følgende Tanqeuray varianter op mod hinanden:

Tanqeuray Ranqpur
Tanqeuray Lovage
Tanqeuray Sevillia
Tanqeuray No 10

Matias Fra Diageo vil guide dig igennem de forskellige Gin & Tonic kombinationer samt garnish, så du kan servere iskolde og perfekte Gin & Tonics til familie og venner.

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 17.00 – 18.00

Masterclass-beskrivelse:

Du har sikkert mixet hundredevis af Gin & Tonics – men nu er det tid til, at den klassiske long drink opgraderes til en cocktail!

Iben Diamant fra WhyNotGin har skrevet bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’, som giver dig konkrete tips til, hvordan du for alvor imponerer med din Gin & Tonic.

Få de bedste fif, en fænomenal ginoplevelse, dit eget eksemplar af bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’ samt 2 velvoksne Gin & Tonics.

Det får du:
• 1 eksemplar af bestseller-bogen ‘Gin, Tonic & Tilbehør’
• Oplæg om gin og de bedste fif til at imponere med Gin & Tonic på et helt nyt niveau af forfatteren til bogen, Iben Diamant fra WhyNotGin
• 2 x 5 cl. gin
• 2 x Fever-Tree Tonic Water (200 ml.)
• Fever-Tree Aromatic Tonic Water
• Fever-Tree Mediterranian Tonic Water
• Et overdådigt udvalg af alverdens garniture, så du selv kan mixe & matche din version af verdens bedste G&T.
• En uhøjtidelig, men givende smagning sammen med andre glade gin-drikkere.

Pris: 
Kr. 250,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 17.00 – 18.00

Masterclass-beskrivelse:

Aktiv masterclass med Kongsgaard Gin
Smag, duft & udvælg æblet til næste Kongsgaard batch

Årets Fever-Tree Festival falder netop, som de allerførste danske æbler er plukkemodne.

I den anledning inviterer folkene bag Kongsgaard Gin deltagerne indenfor til et uformelt kig bag kobberkedlerne. Der skal smages, duftes og nørdes helt ned i råvarerne, og som noget helt unikt får deltagerne mulighed for at være med til at udvælge æblesorten til næste Kongsgaard batch.

Imens hygger vi med 3 dugfriske serveringer:

Kongsgaard Gin & Fever-Tree Mediterranean Tonic
Kongsgaard Gin & Fever-Tree Aromatic Tonic
Kongsgaard Gin & Friskpresset Æblemost

Del din passion med andre glade gin-elskere i denne inkluderende masterclass i de natursmukke omgivelser på Serridslevgaard.

Bemærk: Denne masterclass foregår udendørs i telt

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe en adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 18.00 – 19.00

Masterclass-beskrivelse:
Et af verdens ældste gin-destillerier ligger i Plymouth i England. Black Friars Distillerys historie begynder helt tilbage i 1793, og de var i mange år leverandør til den britiske flåde og medskabere af den britiske gin-kultur. Mere klassisk kan det ikke blive – og denne masterclass er for dig, der kan lide rigtig gin og interesserer dig for smag.
Mathias fra Pernod-Ricard leder på sin vanlige underholdende facon deltagerne igennem historien om Plymouth Gin, mens vi kommer igennem fem kombinationer af Plymouth Gin og Fever-Tree.

Fokus er på, hvordan man smager på spiritus og finder nuancerne i den enkelte gin, og hvordan man ved at bruge gode mixere kan frembringe den kombination, der afstemmer smag og sindsstemning. Det drejer sig med andre ord om at finde og forstå sine præferencer. Hvilke botaniske smagsgivere, du skal lede efter, og hvordan du finder dem!
Der serveres 3 forskellige Plymouth Gin varianter undervejs:

 Vi lægger forsigtigt ud med den klassiske røde slåengin.
– Plymouth Sloe Gin (26% ABV)
Den har været den store overraskelse for mange af gæsterne på årets gin-festivaler og er på vej til at få sin store renæssance.
Dernæst følger vi op med de klassiske klare varianter
– Plymouth Gin (41.2% ABV)
– Plymouth Navy Strength (57% ABV)
Vi smager dem begge rent og i kombination med
– Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
– Fever-Tree Sicilian Lemon Tonic
Vi vil desuden komme ind på garnish og tonic i forhold til gin og den perfekte G&T. Du får også et par cheat sheets med hjem, så du kan huske, hvad der er foregået. Kort sagt: Du bliver ikke bartender – du bliver klogere!

På www.plymouthgin.com kan du læse mere om de legendariske Plymouth Gins, som nåede at sejle med The British Royal Navy på verdenshavene i næsten 200 år.

Pris: 
Kr. 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 19.00 – 20.00

Masterclass-beskrivelse:
Hepple Gin – Bringing Juniper Back to Life

Hepple Gin er produceret af Moorland Spirit Company i en af de sidste fristeder for enebær (juniper) i England. For at indkapsle essensen af gins vigtigste ingrediens har teamet omkring destilleriet redesignet den traditionelle måde at lave gin på.
Moorland Spirit Company destillerer på 3 forskellige måder: 1. ved brug af en traditionel kobber potstill. 2. ved brug af en moderne vakuum still. Og 3. Ved brug af en leading edge (supercritical C02-extraction). Vi skal ved denne Masterclass smage på de destillater, der kommer ved at bruge disse metoder. Hepple er den eneste Gin i Verden, der er produceret på denne made.

Glæd dig til en snak og en god Gin & Tonic, der indeholder den verdensberømte bartender Nick Strangeways favorite garnish: The Douglas Fir Sherbet (lavet af Moorland Spirit Company) og Fever-Tree Naturally Light Tonic.

Pris: 
Kr 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

LØRDAG 20.00 – 21.00

Masterclass-beskrivelse:

Copenhagen Distillery. Kom og mød Jesper Mathiesen fra Copenhagen Distillery, hør historien om destilleriet, og smag på deres fantastiske gin.

Masterclass smageprogram:
Velkomstdrink
Vores prisvindende orange gin.
Vores helt nye økologiske gin.
Dry gin med 2 forskellige typer enebær

Sidst men ikke mindst vores prisvindende Oak, der fik en Master medalje ved Ginmasters 2017.

Pris: 
Kr 200,-

(Du skal købe adgangsbillet til samme dag for at deltage)

FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

 FEVER-TREE GIN & TONIC FESTIVAL

Årets Gin & Tonic Festival i Danmark finder sted den 31. august og 1. september 2018 på Serridslevgaard ved Horsens. Festivalen arrangeres af Secret Kitchen Aps og Fever-Tree.

 

© 2017-2018 Secret Kitchen Engros ApS.

 

www.gtfestival.dk

FØLG OS