Klik på links herunder få at læse mere

NJORD SUN AND CITRUS GIN

Malt er basen for denne håndlavede gin, der er krydret med de samme 8 botaniske ingredienser som NJORD Distilled Mother Nature. Blandt andet havtorn, gran og rønnebær. Men her får de selskab af hele 12 andre naturlige smagsgivere som blåbær, klitrose, birkesaft, rosmarin, timian og skal fra appelsin og citron. Det giver en duft- og smagseksplosion af botanisk vildnis, der strækker sig fra sprøde citrusnoter over florale komponenter til dybere og mere sødmefulde lag. Den holder høj alkoholprocent på 47,5 %, men har alligevel et friskt og sommerligt udtryk.

NJORD MOTHER NATURE GIN

Vikingeguden Njord har givet navn til NJORD Gin, som er håndlavet med kartofler, korn, druer og botaniske ingredienser som omdrejningspunkt. Denne gin er baseret på hjemmedyrkede kartofler, der giver den en rund, dyb og cremet karakter. Ginen er krydret med havtorn, skovmærke, gran, rønnebær, kvan, lakridsrod, koriander og selvfølgelig enebær. Det er en gin med mange smagslag, der langsomt folder sig ud og fører dig dybt ind i de danske skove.

NJORD SAND AND SEA GIN 

Håndlavet gin inspireret af havet og stranden. Den er destilleret på blandt andet tang og strandsennep men også NJORDs egne hjemmedyrkede kartofler. Den er krydret med de karakteristiske botaniske ingredienser fra NJORD – blandt andet enebær, havtorn og gran. Havet og stranden giver den en dyb, saltet, grøn og peberet duft og aroma med kraftige umami-lag. En interessant og anderledes gin, der åbner nye døre for, hvordan gin kan smage.

NJORD UNITED NATURES GIN

Danmark knytter bånd med Spanien i en gin, der på diplomatisk vis samler smage på tværs af de to nationer. Produceret i samarbejde med dygtige gindestillatører fra Santamania i Madrid er denne gin resultatet af mødet mellem det kolde nord og varme syd. Den er destilleret på både korn og druer og krydret med blandt andet enebær, pastinak, græskarkerner, mælkebøtterødder, rosmarin, koriander og appelsinblomst. Det er en interessant gin, der forener det bedste af Danmark og Spanien i en flaske.

NJORD SLOW SLOE GIN

En spændende og smuk dybrød gin infuseret med slåen, der giver en let frugtig aroma og smag. Den er destilleret på hjemmedyrkede danske kartofler og egen honning, der giver den dybde, kraft og en nuanceret sødme. Udover de klassiske botaniske krydderier, der kendetegner NJORD, indeholder den også brombær, der både bidrager til den frugtige sødme og fyldige farve. Resultatet er en perfekt blanding af sødme og syre, og ginen kan både drikkes on the rocks eller i cocktails.

PLYMOUTH DRY GIN

Opskriften er der ikke pillet ved, siden denne gin første gang kom til verden i 1793. Det er de samme 7 eksotiske naturingredienser, der giver den bløde, let søde smag og den friske aroma med noter af enebær, koriander og kardemomme. Men hvorfor også ændrer på noget, når man rammer plet første gang?

PLYMOUTH DRY GIN NAVY STRENGTH

Gin har stolte traditioner inden for den engelske flåde, og den karismatiske drink var fast inventar på hvert eneste flådeskib igennem flere hundrede år. Den går næppe i dag, men heldigvis giver Plymouth Gin sømænd og andre gin-elskere mulighed for at nyde den aromatiske drik, som er så kendt og elsket verden over. Denne version har ekstra kraftig krop, men er stadig et blidt og venligt smagsbekendtskab med sin lette sødme og aromatiske krydring.

PLYMOUTH SLOE GIN

Frugtig gin har længe været en tradition på landet i England, og denne gin slår rødder tilbage til 1883. Den er tilsat slåenbær, der giver den en smuk rubinrød farve og frugtige noter af søde kirsebær og mandler. Smagen er frugtig og fyldig med en perfekt balance mellem tør og sød.

MONKEY 47 DRY GIN

47 er antallet af nøje udvalgte naturlige ingredienser i denne gin, der er mange kenderes foretrukne valg. Den præcise opskrift er dybt hemmelig, men vi ved dog, at mange af ingredienserne stammer fra den rå og uspolerede skov, Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland. Sikkert er det også, at tranebær, bitre appelsiner og hele seks forskellige slags peber er en del af opskriften. Hver en dråbe produceres efter klassiske håndværkstraditioner, og smagen er floral og krydret.

MONKEY 47 SLOE GIN

Denne gin er baseret på den klassiske Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin, som er kendetegnet ved de 47 naturlige ingredienser, der giver den karakteristiske smag og aroma. Men her er tilsat håndplukkede slåen-bær, der giver den en smuk rubinrød farve, en blød smag af milde kirsebær og solbær og duftnoter af ribs, vinterbær og mandler. En spændende gin, der kan mixes til smukke cocktails.

BEEFEATER DRY GIN

Opskriften på denne ikoniske gin er stadig den samme, som blev brugt første gang i 1863, og den laves stadig i hjertet af London – præcis som dengang. Smagen er da også den samme, der med sin karakteristiske tørhed, sprøde enebærsmag og fine citrusnoter er blevet selve definitionen af gin for mange. Men med undertoner af blandt andet korianderfrø, mandler og lakrids er det også en gin med en dybere kompleksitet. Smag selv efter.

BEEFEATER 24 DRY GIN

En sofistikeret og meget aromatisk gin lavet med blandt andet japansk sencha te og kinesisk grøn te. Det giver en unik gin med en blød karakter, der dog brydes af syren fra grape-skal. Denne gin åbner op for spændende muligheder for bartenderen, da de krydrede aromaer tåler modspil fra andet end blot den klassiske tonic.

NORDISK GIN

Nordisk Gin er en internationalt anerkendt gin spækket med botaniske ingredienser, som indehaver og eventyrer Anders Bilgram opdagede på sin ekspedition i åben jolle omkring Nordpolen. Foruden enebær indeholder Nordisk Gin grønlandsk qajaasat, svenske multebær, islandske kvanfrø samt danske æbler og hybenroser. Hybenroserne håndplukkes på “Den Store Plukkedag” i Vestjylland i juni. Her mødes venner og familie for at være sammen hele weekenden og plukke hundredevis af hybenroser, som skal bruges til hele næste års produktion af gin. Også den grønlandske plante qajaasat håndplukkes på Grønland af nogle af Anders’ gode venner. Nordisk Gin udfordrer den traditionelle tørre gin med dens florale noter.

HERBIE GIN

En London Dry Gin hånddestilleret i Nordjylland, hvor botaniske ingredienser, spiritus af højeste kvalitet og klart vand fra egen boring giver en meget ren gin. Den er tilsmagt med 10 nøje udvalgte botaniske ingredienser som enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og gode danske æbler. Herbie Gin har vundet dobbelt guld ved konkurrencen ”Fifty Best Gin” i New York, som kårer verdens 50 bedste gin. Den har duftnoter af blandt andet honning, valnødder, anis og sød basilikum, mens smagsindtrykket omfatter sprøde enebær, citrus, tørrede blomster, kanel og muskatnød blandt mange andre. En afbalanceret gin, der bare smager godt. Helt enkelt.

HERBIE VIRGIN GIN

Danmark har fået en ny alkoholfri gin – Herbie Virgin – destilleret i Nordjylland med enebær, danske æbler, lavendel, rosemarin, appelsinskal mm. Perfekt med Fever-Tree’s Indian Tonic og en skive æble. Endelig en GT til jer der skal køre.

COPENHAGEN DRY GIN

Denne gin er ganske særlig. Det er nemlig verdens eneste gin, der er baseret på en honningbase af mjød. Og så er den kendetegnet ved at være uhyre simpel. Faktisk indeholder den kun én botanisk ingrediens, nemlig de essentielle enebær. Alligevel er det lykkedes at skabe en kompleks og enestående gin i særklasse med tydelige noter af honning og fed enebær, men også flere andre spændende nuancer. Det her er en gin, der overrasker. På den helt rigtige måde!

COPENHAGEN ORANGE GIN

En interessant gin, der vækker associationer til appelsinlikøren Grand Marnier. Den er rig på orangenoter fra både søde og bitre appelsiner. Men der er også toner af varme krydderier som langpeber, kardemomme og selvfølgelig de subtile enebær, der giver den krop og fylde. En frisk og saftig gin, der løfter de klassiske gin-baserede cocktails til et højere niveau.

HENDRICK’S GIN

Hendrick’s smager som ingen anden gin, fordi ingen anden gin er lavet som Hendrick’s. Den skotske gin med den usædvanlige destillationsproces på to vidt forskellige kedler har, udover de traditionelle ingredienser som blomster, enebær, rødder, frugter og frø fra hele verden, to mere usædvanlige af slagsen; rosenblade og agurker.

Det giver en blød, afbalanceret og særligt ren og tør gin med komplekse krydrede nuancer. Hendrick’s fungerer godt i cocktails eller som en Hendrick’s og tonic. Byt den gængse limeskive ud med agurk som garnish for at understrege den rene og grønne smag.

WHITLEY NEILL SMALL BATCH GIN

WHITLEY NEILL er en exceptionel gin fremstillet efter de bedste britiske håndværkstraditioner. Serien er destilleret af Johnny Neill, der nedstammer i lige linje fra Thomas Greenall, så den er skabt på basis af 8 generationers kærlighed til gin og stræben efter perfektion.

WHITLEY NEILL SMALL BATCH GIN er en enestående gin, hvor to afrikanske ingredienser – frugten af baobabtræet og ananaskirsebær – flettes elegant sammen med mere tradtionelle gin botanicals. Der er tale om en usædvanlig blød og behagelig gin, der passer perfekt til en Dry Martini eller Gin & Tonic, men som også sagtens kan nydes bare med en isterning.

WHITLEY NEILL QUINCE GIN

WHITLEY NEILL QUINCE GIN er en enestående gin, der er inspireret af Neill-familiens rejser i Persien i 1900-tallet. Den er fremstillet på basis af et grunddestillat, der efterfølgende er blandet med ren kvædejuice. Resultatet er en diskret enebærsmag, der flettes elegant sammen med den sødmefulde smag af kvædefrugt.

WHITLEY RHUBARB & GINGER GIN

Hvor Afrika er omdrejningspunktet for de øvrige gin fra Whitley Neill, er inspirationen til denne gin hentet fra Johnny Neills barndomsminder på bedsteforældrenes gård i hjertet af England. Den er nemlig smagt til med engelske rabarber, der giver en frisk og sprød frugtighed til den ellers bløde og runde gin. Til at give den ekstra kant er der tilsat frisk ingefær, der leverer en tilpas krydret varme. Miks den med Fever-Tree Premium Tonic og garner med en strimmel frisk ingefær.

GINSCAPE LONDON DRY GIN

På trods af Danmarks beskedne størrelse er kystlinien mere end dobbelt så lang som Frankrigs. Så uanset hvor du befinder dig, er du aldrig mere end halvtreds kilometer fra havet. Det er derfor oplevelser ved kysten udgør så stor en del af vores bedste minder.

Det er disse oplevelser, der er inspirationen bag GINSCAPE. En aromatisk og elegant gin fremstillet på baggrund af en kompromisløs holdning til kvalitet.

Destilleret på de aromatiske, orange havtornebær, som findes langs hele den danske kystlinie – fra Vestjyllands brede sandstrande til Bornholms dramatiske klippeformationer. Deres intense aroma er nemlig hemmeligheden bag GINSCAPE’s forførende lækre smag.

MALFY GIN

Malfy Gin er en frisk og citruspræget gin fra Italien, hvor enebærerne ikke bliver for overvældende. Det er især de gode citroner fra Amalfi og Sicilien, som præger denne gin, men den har også en krydret bagkant med blandt andet italiensk enebær, kvan og cassia-bark.

FRIDAY GIN

En portugisisk gin produceret i Bairrada-området, der er kendt for sin vinproduktion. Ginen har en blød og sødmefuld smag med et frugtigt bid fra tropiske frugter som mango, papaya og passionsfrugt. Den frugtige sødme får afbalanceret og krydret modspil af botaniske elementer som enebær, kardemomme, rosenblade, appelsinblomst og Baga-vinblade.

ELG No1 GIN

Enebær, korianderfrø og gulerødder. Så enkelt kan det siges, for så enkel er opskriften i denne klassiske London Dry Gin. Det er en gin, der går imod tendensen med at tilføje et væld at botaniske ingredienser, som af og til kommer til at overdøve hinanden. I stedet fokuseres der på den helt klassiske sprøde enebærsmag, som du næppe finder klarere i nogen anden gin. Resultatet er en ren og meget autentisk smag, hvor enebærrets karakteristiske nåletræspræg for alvor får lov at folde sig ud. Ginen er destilleret på gulerødder, der tilfører en let sødme og runder enebærrets pikante bitterhed perfekt af.

ELG No2 GIN

Ligesom Elg No 1 er fokus for denne gin enkle, men velkomponerede ingredienser. Den er baseret på enebær, korianderfrø og gulerod, men er også tilsat et udtræk af enebær, som giver en unik mørk farve til ginen. Ginen er resultatet af en nøje gennemført proces, hvor enebær blandt andet ligger i blød i sprit i 4 uger. Det giver en gin med en bred vifte af kraftig enebærsmag- og aroma, der holdes i skak af en afdæmpet sødme. Drik den, som den er eller mix den med Ginger Beer til en spændende cocktail, der sparker fra sig.

ELG No3 GIN

Elg Gin No. 3 er en Navy Strength Gin. Begrebet Navy Strength stammer fra begyndelsen af 1800 tallet, hvor engelske sømænd opkøbte rom i bl.a. Caribien. De havde ikke nogen målemetoder til bestemmelse af alkohol, hvorfor de hældte rommen på krudt for efterfølgende at undersøge, om det kunne antænde. Kunne krudtet antænde var rommen Proof – altså godkendt. Kunne krudtet derimod ikke antænde, var der ikke alkohol nok i rommen.

I 1816 opfandt Bartholomew Sikes et nøjagtigt hydrometer til at bestemme alkohol i bl.a. gin og rom. Når krudt kunne antænde efter at have være vædet med rom eller gin, var det efter Sikes skala 100 Proof. Det viste sig efterfølgende, at 100 Proof svarer til 57,2% Alc. Vol.

Elg No. 3 indeholder 10% mere alkohol og 34% flere æteriske olier, der giver ginnen duft og smag, i forhold til Elg No. 1.

Tappes i batch af 1.250 flasker. 50 cl. 57,2% Alc. Vol.

ELG No4 GIN

Verdenspremiere! Tys tys indtil da ;->

BOODLES GIN

Hver eneste batch af Boodles Gin fremstilles med stor omhu og tålmodighed. Det begynder med en ren spiritus, som er destilleret på britisk hvede og er derefter infuseret med forskellige traditionelle urter og krydderier, som muskatnød, salvie og rosmarin. Disse ingredienser giver Boodles Gin en afdæmpet, botanisk kvalitet, som afbalancerer de aromatiske noter fra enebærene. Opskriften på Boodles Gin indeholder ingen citrus, hvilket giver mulighed for at tilsætte sin egen favorit citrus, eller at gå en anden vej med sin garnish.

WHYNOTGIN

Iben er en af Danmarks mest populære gin-bloggere og erfarne gin-drikkere. Hun vil selvfølgelig være at finde på Danmarks største Gin & Tonic festival og med sin helt egen stil, trylle hendes yndlings Gin & Tonic frem til alle der er klar på at prøve noget nyt!

ALKKEMIST GIN

ALKKEMIST Gin er en Ultra Premium gin fra Spanien, åbenbaringen af et kunsthåndværk fra en alkymist i det 21. århundrede, hengiven til gin og Middelhavskysten. Det er en opdagelsesrejse med 21 botanicals, der er nøje udvalgt og håndplukket for at skabe præcise smagsnoter, og til sammen danner de nøglen til en unik eliksir.

ALKKEMIST erhverver sit temperament fra fuldmånens påvirkninger, der overfører energien fra naturen til produktet i sin firedobbelte destillation. Gennem denne teknik bevarer Muscat-druen, der tilføjes i slutningen af processen, sine egenskaber intakt og giver en enestående aroma til ALKKEMIST. En fremragende forskel der kan smages i hver slurk af denne fabelagtige gin.

Innovation er hjørnestenen i ALKKEMIST Gin, en gin fuld af nuancer med en unik personlighed. Havfennikel, Muscat-drue og destillation under måneskin.

KYRÖ NAPUE RYE GIN

“Verdens bedste gin til Gin & Tonic.”

Smagsgiverne i denne prisbelønnede gin har dybe rødder i hjertet af den finske natur. Havtorn, tranebær, birkeblade og mjødurt giver alle sanser en fornemmelse af tidlig morgen på en diset finsk eng. Kølig som en finsk nat, men med varmen fra rug og midnatssol, er Napue helt sin egen gin. Servér din Napue & Tonic med en kvist rosmarin, nogle tranebær og Fever Tree Indian Tonic. Smagsnoter: Krydret og sød med mjødurt og let citrus i næsen. Kraftfuldt krydret smag med en finish af peber og rug på tungen.

KYRÖ KOSKUE RYE GIN

Historier fra Finland involverer ofte på en eller anden måde en sauna. Sådan er det også her, da idéen om Kyrö tog form blandt en gruppe venner i netop en finsk svedehytte i 2014. Resultatet er prisvindende gin, der lidt usædvanligt er destilleret udelukkende på finsk rug. Koskue er lagret i 3 måneder i amerikanske egetønder, der giver den en gylden farve og en helt særlig dybde, der komplimenterer rugens varme. Den er krydret med appelsinskal og sort peber og har den karakteristiske duft og smag, som kun egefade kan give.

BLOOM PREMIUM LONDON DRY GIN

BLOOM Premium London Dry Gin er ikke helt som alle andre premium gin . Det er en let, delikat og blomstret gin med en helt unik let sødlig smag skabt af en skræddersyet blanding af de 3 planteekstrakter kaprifolium, kamille og pomelo. Bloom er destilleret 3 gange og man har i processen kun gjort brug af 100% naturlige smagsstoffer. Bloom er en romantisk premium gin til de mere krævende og forfinede smagsløg. I BLOOM Gin og Tonic kan man med fordel erstatte citronskiven med
en appelsin ditto!

OPIHR ORIENTAL SPICED LONDON DRY GIN

Opihr Oriental spiced gin er fast forankret i den gamle krydderi-rute i Østen, hvor købmændene traditionelt rejser tusindvis af kilometer for at handle eksotiske krydderier og planter fra fjerne lande.

Opihr Oriental spiced Gin er baseret på et udvalg af eksotiske håndplukkede planteekstrakter herunder de krydrede cubebs (også kaldet Javabær) fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko – alle omhyggeligt udvalgt af Opihr’s Master Distiller, De håndplukkede planter og bær, der bruges i Opihr Gin foretager rejsen fra Østen til det ældste destilleri i England, hvor kvalitetsgin traditionelt er blevet destilleret efter London Dry Gin metoden siden 1761. Opihr er indbegrebet af Orientens eksotiske intensitet, der vækker alle sanserne i denne nye gin. Næse: Koriander og citrus, blide enebær og pebrede noter. Smag: Mere markant krydret, enebær og masser af koriander.

WILLIAMS ELEGANT 48 GIN

Alle dele af ginfremstillingen foregår på Chase Distillerys egen selvforsynende gård i det vestlige England. Produktionen sker så bæredygtigt som muligt med blandt andet egen kilde og en mere end 300 år gammel økologisk æbleplantage med en sjælden sort af æbler. Det er disse æbler, som ginen destilleres fra, hvorefter der tilsættes vildtvoksende smagsgivere som humle, hyldeblomst, enebær, koriander, lakrids, æbler og flere hemmelige krydderier fra engene omkring gården. Det giver en næsten eksplosiv frisk aroma af enebær, citrusfrugter og varme krydderier, mens smagen er elegant, frugtig og sprød med krydrede og jordede noter. Det er en aromatisk og kompleks gin med en god krop, der egner sig godt til en klassisk Martini men selvfølgelig også til Gin & Tonic.

WILLIAMS PINK GRAPEFRUIT GIN

Den prisvindende, fyldige og krydrede GB Gin fra Williams danner bund for denne spændende gin pakket med pomelo og pink grapefrugter. Næsen domineres af kødfuld grapefrugt efterfulgt af diskrete antydninger af enebær og limeskal. Smagen er som en bølge af frugtig og floral syrlighed, der rammer tungen med et solidt spark af grapesaft og robuste enebær efterfulgt af let bitter grapeskal. Den smukke lyserøde farve giver din Gin & Tonic et elegant touch. Især mixet med Fever-Tree Aromatic Tonic, hvis rosa nuance stammer fra angostura-bark og passer perfekt til en pink udgave af den populære klassiker.

WILLIAMS GB GIN

Enebærknopper- og bær giver denne prisvindende gin en markant og knastør sprødhed. Destilleret på kartofler, Williams GB Gin infuseres med vilde krydderier som kanel, muskatnød, ingefær, mandler, koriander, kardemomme, nelliker, lakrids og citron og mixes til en krydret men velbalanceret Gin & Tonic med et væld af komplekse duft- og smagslag. Aromaen emmer af citrusskal og varme krydderier, og smagen domineres af enebær, mørk chokolade og citron efterfulgt af fyldige krydderier. I det hele taget er det en kraftfuld gin med britisk robusthed og den tørre finish, der kendetegner den helt klassiske gin.

WILLIAMS AGED SLOE MULBERRY GIN

Denne gin er inspireret af de britiske traditioner for smag. De bitre og syrlige slåenbær håndplukkes og marineres i Williams Chases klassiske gin, der trækker den rige smag ud af de blommelignende frugter. Herefter tilsættes saftige morbær, der lægger et ekstra lag af aromatisk bitterhed til ginen. Endelig lagres ginen i gamle Châteauneuf du Pape-fade, hvor den udvikler sig i mere end et år. Alle ingredienser til ginen dyrkes på Chases egen gård, og hans gin har flere gange vundet præmier for bedste smag.

Aged Sloe Mulberry Gin har en dyb og rig aroma af slåenbær og noter af hyben, solbær og ribs, som også betegner den smukke farve. Smagen er fyldig, ren og tør med en kompleks frugtighed af modne bær afrundet af figner, dadler og blommer. Det er en rigtig hyggelig vinter-gin, der meget gerne må drikkes ren.

LE GIN CALVADOS FINISH

Christian Drouins Gin er baseret på neutral spiritus blended med destilleret æblecider. Destillatet kommer fra 30 forskellige æblesorter, nogle bitre, andre bitter/søde og andre igen søde. Det giver en rig og fyldig aromatisk smag. Æblerne er høstet, presset og fermenteret i løbet af efterår og vinter. Herefter er de blevet dobbeltdestilleret på små kobberkedler i foråret. Det giver en delikat rundhed og fylde. Herefter er de 8 krydderier macereret, som er en teknik, hvor man lader ingredienserne trække med væske og sukker for at udvikle smagsstofferne, og destilleret separat ind i ginen inden den endelige blending. Rosenblade og Citronskal giver den delikat smag, brasiliansk Ingefær, Madagascar vanilje, indonesisk kanel og mandel gør ginen blød, krydret og rund, mens kardemomme giver en frugtig og fyldig smag. Takket være den separate dobbeltdestilleringen af hver enkelt krydderi, indeholder ginen flere smagsstoffer end nogen anden Gin. Der er tale om en Superpremium gin med stor finesse, elegance og blødhed.

LE GIN DE CHRISTIAN DROUIN

Christian Drouins Gin er baseret på neutral spiritus blendet med destilleret æblecider. Destillatet kommer fra 30 forskellige æblesorter, nogle bitre, andre bitter/søde og andre igen søde. Det giver en rig og fyldig aromatisk smag. Æblerne er høstet, presset og fermenteret i løbet af efterår og vinter. Herefter er de blevet dobbeltdestilleret på små kobberkedler i foråret. Det giver en delikat rundhed og fylde. Herefter er de 8 krydderier macereret, som er en teknik, hvor man lader ingredienserne trække i væske og sukker for at frigive smagsstoffer, og destilleret separat ind i Ginen inden den endelige blending. Rosenblade og Citronskal tilsættes og giver delikat smag, brasiliansk Ingefær, Madagascar vanilje, indonesisk kanel og mandel gør ginen blød, krydret og rund, mens kardemomme giver en frugtig og fyldig smag. Takket være den separate dobbeltdestilleringen af hver enkelt krydderi, indeholder ginen flere smagsstoffer end nogen anden Gin. Der er tale om en Superpremium Gin med stor finesse, elegance og blødhed.

BOIGIN

Silvio Carta er manden bag Boigin, og sammen med sin søn laver han likører og gin på Sardinien i Middelhavet. Produktionen forener traditionerne for gode, lokale råvarer med fornyelse og innovativ tænkning, og ginen er præget af de råvarer, der findes på øen. Enebærerne stammer for eksempel fra buske, der gror langs det azurblå hav i lokalområdet. Der er bare 10 km til destilleriet, og friskheden er derfor i særklasse. Ginen infuseres med citron og appelsinskal, og der tilsættes sardinske krydderurter som salvie, myrte, lentischio og elicriso.

Det giver ginen en helt særlig aromatisk karakter, der klæder den ellers bløde og runde gin glimrende. Den kan drikkes ren, men giver også en uhyre velsmagende G&T mikset med Fever-Tree Aromatic Tonic eller Fever-Tree Mediterranean Tonic, der har noter af citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet.

OLD GRIFU GIN

Old Grifu stammer ligesom Boigin fra Silvio Cartas destilleri på Sardinien. Den er lagret på 100 år gamle kastanjefade, der tidligere har været brugt til at lagre husets vine. Fadene afgiver ingen tanniner, men giver en exceptionelt cremet, blød og næsten olieret fed gin med en smuk strågylden farve.

Det er en aromatisk og varm gin krydret blandt andet med timian, salvie, mynteblade og selvfølgelig enebær, som her stammer fra kystnære buske bare 10 kilometer fra destilleriet. Fadene giver bløde, men jordede noter af især vanilje, og det er en venlig og rar gin, man får lyst til bare at give et kram.

GINIU

Endnu et lille mesterværk fra italienske Silvio Carta og hans søn, der driver deres lille destilleri på Sardinien. Man kan virkelig fornemme den lokale natur i denne gin, og enebærrene håndplukkes og transporteres bare 10 kilometer til destilleriet. Det giver unikt friske bær, der har en krydret og parfumeret fyldighed som ingen andre. Ginen dobbeltdestilleres på en kobberkedel fra 1895, og hver destillation varer 8-10 timer.

Det er en blød og fyldig gin med tydelige krydrede duftnoter af blandt andet citronskal og enebær. Smagen er præget af de lokale krydderier som lentischio, myrte, salvie og elicriso, der giver den et udtryk, man ikke finder nogle andre steder. På proppen står der på sardinsk: ”Åbn og drik”. Så det gør vi.

GINBRALTAR SPANISH DRY GIN

Langt fra ginens hjemstavn, det kølige og våde London, produceres denne helt særlige gin i solrige og varme omgivelser i Spanien. Men, som navnet antyder, har ginen rødder i Gibraltar, der ligger i den sydøstlige del af Spanien. Og da det er en tidligere engelsk koloni, der stadig har tætte bånd til Storbritannien, ligger produktionen måske ikke så langt fra arnestedet alligevel.

Ginen er en premium gin med elegante og friske nuancer fra ingredienser som citrus, koriander og ingefær, der især kendetegner aromaen. Smagen er præget af krydrede noter fra muskatnød, nelliker, og kardemomme med en fyldig bund af enebær og angelikarod. Men den virkeligt interessante ingrediens er eukalyptus, der runder hele smagsoplevelsen af med en særligt frisk og sødmefuld eftersmag. Ginen er destilleret 4 gange, og den er specielt god parret med citrusholdige tonics og et par skiver lime. Fever-Tree lemon Tonic rammer ret godt plet.

VEDRENNE 1&9

Franske Vedrenne har høstet erfaring med spiritusdestillation gennem mere end 90 år på deres traditionsrige destilleri i hjertet af Bordeux. Det svære er ikke at lave alkohol, men derimod at få det til at smage godt og afbalancere de forskellige indtryk i både aroma og smag. Det kræver omhyggeligt håndværk og en helt særlig know-how. Vedrenne 1&9 har netop den præcise afbalancering, som binder alle dufte og smagene sammen. Den er håndlavet i kobberkedler med 9 forskellige smagsgivere, der er afmålt nøjagtigt efter hinanden. Enebær, koriander, appelsinskal, kardemomme, chili, angelicarod, citrusfrugt og mandler.

I næsen er den rig og aromatisk med friske, elegante undertoner af enebær, citrus, koriander og angelicarod og en næsten røget krydring. Smagen er kraftfuld men balanceret med en harmonisk sammensætning af ingredienserne og en lang, blød og let krydret eftersmag.

NB LONDON DRY GIN 42% 

NB Gin fremstilles af NB Distillery i North Berwick ved kysten øst for Edinburgh. Bag NB står to passionerede gin-elskere, Vivienne og Steve Muir, som i deres køkken fremelskede den gin, der i 2015 blev kåret som verdens bedste London Dry Gin.

I dag fremstilles ginen på deres professionelle destilleri, men filosofien er stadig at fremstille små badges på max 100 liter ad gangen. NB er en eksklusiv gin baseret på otte botanicals. Det er en klassisk gin, men alligevel moderne i sin smagssammensætning – frisk med subtile noter af citrus og selvfølgelig enebær. Valgt som eneste gin til servering, da den engelske dronning Elizabeth holdt haveselskab i anledning af sin 90-års fødselsdag.

NB LONDON GIN NAVY STRENGTH

NB Navy Strength er baseret på de samme otte botanicals som NB Gin 42 % og har de samme flotte karakteristika og den samme finesse i smag og duft. Men som navnet antyder, indeholder den mere alkohol smukt balanceret med en magtfuld koncentration af smags- og duftindtryk.

Navy Strength indeholder 57 % alkohol. Det var det, som den engelske kongelige marine foreskrev i det tidlige 1800-tal. NB Navy Strength er trods sin styrke en blød, aromatisk og meget nuanceret gin, som både fortjener at blive nydt, som den er og i skønne cocktails.

ASK NORDLIG GIN

ASK Nordlig Gin er 100 % håndlavet og destilleret på de gamle nordiske lægeurter; jernurt, stenurt, sarurt og salturt. Man mente tidligere, at disse urter styrker hjerte, lever og sjæl – om det stadig gælder, kan vi ikke sige, men smagen er enestående og helt unik. Friske noter af enebær, citrus og kardemomme danner sammen med ask-urterne en karakteristisk gin-oplevelse. Denne spændende London Dry Gin sætter sit helt eget præg på de klassiske Gin & Tonic opskrifter og serveres fra en lige så karakteristisk flaske, der fortæller historien om asketræet, der har vokset i Danmark i mere end 8000 år.

AUDEMUS PINK PEPPER GIN 

Pink Pepper er resultatet af månedsvis af eksperimenter med sammensætning af forskellige frugter og krydderier. Miko Abouaf er stifter af Audemus Spirits, og han lærte oprindeligt kunsten at destillere på en 80 dages rejse til Frankrig. Her cyklede han fra cognac-destilleri til cognac-destilleri for at lære det traditionelle håndværk. Men da sand kærlighed som bekendt smager af enebær, blev passionen hurtigt gin. Da han åbnede eget destilleri, blev målet at lave en gin, der selvfølgelig har en solid base af de sprøde enebær, men som viser mange flere komplekse lag, når den får lov til at udvikle sig. Både i glasset og i flasken.

Resultat er Pink Pepper, der er en unik, intens og aromatisk gin. Den har indledningsvis friske noter af varme krydderier som rosa peber, enebær og kardemomme, mens der efterfølgende kommer sødere toner fra blandt andet vanilje og honning. Det er i det hele taget en smagfuld og spændende gin, der byder på masser af udvikling og overraskelser i både aroma og smag.

STOCKHOLMS BRÄNNERI DRY GIN

I et gammelt autoværksted for Jaguar på øen Sødermalm i Stockholm, holder Stockholms Bränneri til. Det er et lille destilleri, der laver økologisk gin i små portioner – bare 200 flasker ad gangen. Calle og Anna Wikner står bag destilleriet, og de er inspireret af den omkringliggende natur og sætter en ære i det gode håndværk. Indtil videre har de kun én gin i fast produktion. Opskriften er inspireret af Torö, den lille svenske by hvor de holdte deres bryllup. Ginen er nemlig oprindeligt udviklet til netop det bryllup.

Aromaen er knastør og afgrundsdyb enebær men med et floralt hint af hyldeblomst og lyng, der frisker den op og køler den af. Smagen er frisk med masser af citronskal, hyldeblomst og korianderfrø, der giver en krydret varme, inden enebær sætter ind med en kraftfuld finish. En smagfuld, aromatisk og meget personlig gin af allerhøjeste kvalitet.

STOCKHOLMS BRÄNNERI ØKOLOGISK NAVY

I det lille, tidligere autoværksted for Jaguar-biler, er der egentlig kun én gin i produktion, og der laves meget små portioner. Men nu eksperimenterer Calle og Anna Wikner med en ny variant af deres økologiske gin, der er inspireret af den natur, der omgiver dem. Økologisk Navy er lavet på en base af økologisk hvede og er krydret med blandt andet rosmarin, lyng og hyldebær, som er markante i både aroma og smag.

Men et alkoholindhold på 57 % holder den de klassiske standarder for navy-gin, og den bastante styrke giver en endnu mere intens oplevelse af botanicals i ginen. Det er en ideel gin til cocktails, og da der er sødmefulde nuancer midt i al kraftfuldheden, går den godt til de lidt sødere tonics. For eksempel Fever-Tree Elderflower Tonic.

JINZU GIN 

Her er en gin, der tør at gå imod konventionerne for premium gin. Det er en kompleks gin, der mikser det bedste fra de traditionelle engelske gintyper med de lette, men samtidig ualmindeligt aromatiske japanske dyder. Den er desuden iblandet japansk sake, som giver en venlig, næsten kærlig finish, som gør ginen til sin helt egen.

Jinzu Gin er baseret på de traditionelle engelske forskrifter for gin med masser af sprød enebær, korianderfrø og kvan. Herefter rejser opskriften østpå, hvor japanske Yuzu-citrusfrugter og japanske kirsebærblomster giver den et aromatisk citrus-twist efterfulgt af en cremet og rig risvins-finish fra Junmai Sake. Jinzu Gin er en spændende gin, der sætter nye standarder for, hvordan premium gin kan smage.

TANQUERAY LONDON DRY GIN

I 1830 satte Charles Tanqueray sig for at forfølge sin passion og udvikle en gin, der var god nok til at modstå tidens tand. Med Tanqueray London Dry Gin er missionen i den grad lykkedes. Opskriften fra dengang holder stadig, og ginen og den grønne flaske er i dag blevet et ikon og et velkendt symbol på god gin.

Urterne er markante, og det er især den meget rene enebær, der karakteriserer duften. Herefter finder du både citronskal, kandiseret men krydret kvanstilk og lakrids. Smagen er intens og tør enebær på den elegante måde, der ikke leder tankerne i retning af juletræer, med krydrede undertoner fra kvanrod og varme krydderier som kardemomme og korianderfrø. Det er en gin, som er let genkendelig mikset, og for mange er den indbegrebet af gin. Med andre ord; med Tanqueray London Dry Gin er du sikret høj kvalitet og en solid og gedigen gin. Hver gang.

TANQUERAY No .10

No. 10 fra Tanqueray er det traditionsrige destilleris kronjuvel. Den destilleres i små portioner med friske citrusfrugter og urter, der giver ginen en særligt blød og ren smag. Den præcise opskrift på den prisvindende gin er en velbevaret hemmelighed, men de friske citrusfrugter er uden tvivl en vigtig bestanddel. Flasken er da også udformet med inspiration fra gammeldags citruspressere.

Udover den friske citrus i både næse og smag, har den et markant præg af enebær. Men ligesom med den klassiske Tanqueray London Dry Gin er indtrykket langt mere kompliceret end bare tør fyrnåleskov. Enebærrene har nemlig nuancer af både korianderfrø, sort peber og kvan, ligesom ginen har et sammenknudret rodnet af jordede nuancer på trods af de få ingredienser. Det er en luksus-gin, hvis enkle og samtidig utroligt komplicerede smagspalet bliver ved med at overraske og imponere.

ELEPHANT LONDON DRY GIN 

Inspireret af Afrika, håndlavet i Tyskland. Idéen om den prisvindende Elephant Gin tog form i Sydafrika, hvor det er tradition at tage en ”sundowner” til solnedgangen på savannen. Og det er næsten altid G&T, der serveres. Så hvorfor ikke lave en gin med nogle af de lokale botanicals? Udover appelsinskræl og selvfølgelig enebær, dækker de 14 smagsgivere over sjældne afrikanske ingredienser. For eksempel superfrugten baobab, buchu – en plante meget lig solbær fra Sydvestafrika, Lions Tale – en afrikansk urt med hibiscus-noter, Devil’s Claw – en bitter men aromatisk urt fra Sydafrika og African Wormwood, der giver bitre, men florale undertoner. Derudover indeholder den også pimento-bær, grannåle, æbler og ingefær.

De sjældne ingredienser giver en unik gin med hibiscus og enebær i aroma og en krydret, kompleks og let floral frugtighed i smagen. Ginen destilleres på kobberkedler, og alt foregår med gedigent håndværk i højsæde. Selv labels skrives i hånden. Elephant Gin er ganske enkelt som ingen andre og er Afrikas sjæl på flaske.

ELEPHANT STRENGTH GIN 

Nyeste skud på elefant-stammen er den kraftfulde Elephant Strenght Gin, der, som navnet antyder, har meget mere muskelkraft end sine lettere familiemedlemmer. Det er han-elefanten i gin-flokken, der med 57 % alkohol ikke er til at spøge med. Den markante og tunge styrke fremhæver de unikke botanicals i både aroma og smag. Men det er samtidig en venlig kæmpe, der bevarer den præcise ensartethed og balance, som originalen er kendetegnet ved. Den har dog en højere viskositet og fylder derfor mere i munden, og dens intensitet og krop gør den noget nær perfekt i cocktails. Naturligvis mikset med Fever-Tree Premium Tonic.

ELEPHANT SLOE GIN 

Slåen-gin er efterhånden blevet en klassiker. Elephants version er lavet på en base af deres London Dry Gin, der er krydret med sjældne afrikanske urter. Herefter tilsættes de vilde slåenbær, der høstes med håndkraft, og blandingen modner efterfølgende i månedsvis. Slåenbær er i familie med blommer og har en tør, syrlig og relativt bitter smag, der klæder gin exceptionelt godt.

Resultatet er en markant anderledes gin med en flot rød og støvet farve, et højere sukkerindhold, men en lavere alkoholprocent på 35 (Elephant London Dry Gin holder 45 %). Smagen er kendetegnet ved en tør, men sødmefuld og afbalanceret frugtighed, der gør den ideel at nyde ren, men også laver smukke og velsmagende long drinks.

HARRINGTON DRY GIN

Warner Edwards laver håndlavet og prisvindende gin fra en mere end 200 år gammel gård i den idylliske landsby, Harrington, i det centrale England. Deres gin destilleres i små portioner på en håndbygget kobberkedler, og alt klares i hånden. Fra destilleringen til påsætning af mærkater på flaskerne. Warner Edwards bruger ingredienser fra lokalområdet, og gårdens egne afgrøder bruges som smagsgiver, mens vandet kommer fra en naturlig kilde bare 300 meter fra gården.

Harrington Dry Gin er den første gin, de begyndte at producere tilbage i 2012. Den er destilleret på korn og er en velbalanceret muldfuld med alsidig aroma og smag. Ginen er præget af tørre enebær og koriander, helt klassisk, men den har desuden kraftige noter af blandt andet kardemomme og muskatnød, der giver den en varm og rund fornemmelse.

HARRINGTON ELDERFLOWER GIN

En helt særlig gin fra det lille engelske gårddestilleri, der bruger den omkringliggende natur og godt, solidt håndværk til at lave prisbelønnede gin. Èn gang om året høstes de pollentunge skærme af modne hyldeblomster fra gårdens egne marker, og fra høst til færdig flaske går der få timer. Blomsterne blandes med Harrington Dry gin, der med sin sprøde kompleksitet tilføjer ginen bund og karakter.

Det giver en ualmindeligt aromatisk gin, der med sin florale, søde og let parfumerede hyldeblomstsmag giver en frisk G&T, der emmer af engelsk sommer. I næsen er der krydret citrus, blomster og selvfølgelig frisk hyldeblomst. Smagen er rig og blød i begyndelsen med noter af vanilje, muskatnød, kardemomme og chokolade, mens den i finish har frugtig hyldeblomst, tør enebær og en blid sødme. Drik den med Fever-Tree Elderflower Tonic for det maksimale hyldeblomst-kick!

HARRINGTON SLOE GIN

En fabelagtigt frugtig gin tilsat håndplukkede slåenbær af egen avl, der giver den en dyb purpurrød farve og en pirrende frugtighed.

Basen er Warner Edwards anerkendte Harrington Dry Gin, og de modne slåenbær tilføjer den en intens frugtighed, der ikke er alt for sød. Aromaen er præget af slåen, modne blommer, mandler og varme krydderier, mens smagen især styres af de tør-frugtige slåenbær, vanilje og kardemomme. Prøv den med Fever-Tree Naturally Light Tonic, der er en anelse mindre sød end den originale Fever-Tree Indian Tonic og derfor danner fint par med den sprøde slåensmag i ginen.

HARRINGTON RHUBARB GIN

En spændende gin med en smuk pink farve og frugtig sødme. Warner Edwards bruger en sort rabarber, der oprindeligt blev dyrket i køkkenhaven på Buckingham Palace i Dronning Victorias tid. De modne rabarber høstes og presses til saft med en traditionel frugtpresser, og saften blandes herefter med destilleriets Harrington Dry Gin. Dens runde krydring matcher rabarbersaftens aromatiske sødme og giver en gin, der er helt sin egen. Miks den med Fever-Tree Aromatic Tonic, hvis pink farve stammer fra angostura-bark, og du får en smuk, pink power-G&T, der er perfekt på terrassen en varm sommerdag.

HARRINGTON MELISSA GIN

En urte-eksplosion! Sådan beskriver Warner Edwards-destilleriet selv denne gin, som er lavet med urter fra egen urtehave. Det er stifter, John Edwards, der har lokket sin mor til at åbne op for sin frodige have, og Harrington Melissa Gin er første resultat af det initiativ. Den er lavet med masser af grøn citronmelisse, der også kaldes ”Melissa officinalis”, og det er da også den citrusduftende urt, der har lagt navn til ginen.

Melissa Gin er pakket med den grønne og friske smag af pebermynte, der følges med nuancer af både citrussaft- og skal. Det er en forfriskende ren og sprød gin, hvis syrlige pebermyntenoter matcher den krydrede enebær perfekt. En rigtig sommergin, der mikses med Fever-Tree Tonic og selvfølgelig garneres med stængler af frisk citronmelisse.

MAKAR GLASGOW GIN

Stolte traditioner for destillering og omhyggeligt håndværk er nøgleordene for Glasgow Destillery, der hører hjemme i den største by i Skotland. Deres gin destilleres i hånden på store kobberkedler med nøje udvalgte, lokale ingredienser, og resultatet er anerkendt med flere priser.

Makar Glasgow Gin er en glasklar, ren og livlig gin med 8 smagsgivere. Enebær, citronskal, sort peber, korianderfrø, kassiakanel, rosmarin, angelicarod og lakrids. Aromaen er præget af jordtoner fra enebær men også en parfumeret duft af rosmarin. Smagen er aromatisk og klassisk tør med en anelse knust sort peber i finish. Den aromatiske gin går godt til de mere smagfulde tonics, for eksempel Fever-Tree Premium Indian Tonic, hvis tørre kininsmag står godt imod den kraftfulde gin.

MAKAR OLD TOM GIN

Før de klassiske, tørre London-gin blev populære, var gin typisk både kraftigere og sødere. Old Tom genskaber den tradition og supplerer enebærerne med appelsinskal, mandler og en anelse honning foruden angelicarod, sort peber, lakrids og koriander.

Det giver en velbalanceret men nuanceret gin, der har en helt særlig, men ikke gennemgående, sødme, der holder noterne af enebær, fyrnåle og støvet, sort peber i skak og giver modspil til bitterheden fra kinin, som kendetegner enhver tonic.

MAKAR OAK AGED GIN

Det er vanskeligt at lave en fadlagret gin, da de forskellige botanicals reagerer forskelligt på at ligge på fade i længere tid. Glasgow Distillery er dog sluppet ualmindeligt godt fra det, men det hjælper også, at det er den prisbelønnede Makar Glasgow Gin, der bruges som base. Ginen lagres på egefade i 10 uger, og det giver en gin med en strågylden farve, der både i duft og aroma adskiller sig markant fra den originale Glasgow Gin.

Egetræsfadene giver den en let røget, men blød duft, der nærmer sig lugten af sauna, men man kan stadig fornemme rosmarin og enebær fra den oprindelige gin. Smagen er præget af træ, kassiakanel og sort peber, og der er masser af kompleksitet og modenhed at hente. Fadlagret gin er ikke altid et godt match til tonic, men Fever-Tree Ginger Ale komplimenterer den dog fint.

MAKAR MULBERRY AGED GIN

En limited edition gin fra skotske Glasgow Distillery. Igen er det den prisbelønnede Makar Glasgow Gin, der danner bund i denne fadlagrede gin. Ginen lagres i 10 uger på fade af morbærtræ, der giver en helt særlig dybde og intensitet til ginen. Samtidig får den duftnoter af citron, timian, vanilje og sort peber. I smagen finder du lakrids, angelicarod, citron og appelsinskal, mens de sprøde enebær kæmper sig ind i finishen.

Smag denne gin over for Makar Oak Aged Gin og find ud af, hvor meget typen af fade rent faktiske betyder for smagen af den endelige gin. Der er markant forskel, selvom de er lavet på samme grund-gin. Ligesom med den egetræslagrede version er det ikke en gin, der egner sig særligt godt til de klassiske tonics, så drik den rent eller med Fever-Tree Ginger Ale, der godt kan hamle op med de kraftige smage.

MIKKELLER BOTANICAL GIN 

Mikkeller Botanical Gin er lavet af en kombination af 11 forskellige urter og krydderier, inklusiv Simcoe Humle, som er kendt for noter af passionsfrugt, jordlige nuancer, gran, bitterhed og masser af citrus. Enebærrene giver det store kick i ginnen, som dog også har flotte citrusnoter, der gør den idéel til en gin og tonic eller en dry martini.

Ginnen har en lang finish og er en virkelig god partner til en tør tonic. Mikkeller Botanical Gin er det bedst sælgende produkt hos Mikkeller Spirits, som grundet successen senere også udgav en ”Navy Strength” gin på hele 57%.

MIKKELLER BOTANICAL NAVY STRENGTH GIN 

Mikkeller Navy Strength Gin blev lanceret efter Mikkeller Botanical Gin, som er en af Mikkellers bedst sælgende produkter. Navy Strength navnet stammer efter sigende fra det engelske søværns historiebøger, hvori det fortælles, at hvis krudtet i kanonerne blev vådt, og ikke kunne antændes, hældte man gin på, og fik derved ild i krudtet igen.

Mikkeller Navy Strength Gin er lavet af en kombination af 11 forskellige urter og krydderier, inklusiv Simcoe Humle, som er kendt for noter af passionsfrugt, jordlige nuancer, gran, bitterhed og masser af citrus. Enebærrene giver sammen med den høje alkohol det store kick i ginnen, som dog også har flotte citrusnoter, der gør den idéel til en gin og tonic eller en dry martini. Ginnen har en lang finish og er en virkelig god partner til en tør tonic.

G-VINE NOUAISON 

Det unikke ved G’Vine er, at basisspiritussen er baseret på vindruer, hvor de fleste andre gins bruger hvede. G’Vine Nouaison er lavet på druen Ugni Blanc, som destilleres til 96,4%, hvorefter den massereres med grønne vindrueblomster. Herefter re-destilleres ginen med 9 forskellige urter og krydderier.

Selve frugtsætningsprocessen (hvor blomstringen overgår til knopper der danner de tidlige druer) under vindruedyrkning kaldes ”Nouaison” på fransk, hvorfra denne gin har sit navn. Med sine 43,9% er G’Vine Nouaison en kraftig og krydret gin med en intens note af enebær samt en koncentration, som giver et fantastisk pift til en gin & tonic eller en dry martini.

G-VINE FLORAISON 

Det unikke ved G’Vine er, at basisspiritussen er baseret på vindruer, hvor de fleste andre gins bruger hvede. G’Vine Floraison er lavet på druen Ugni Blanc, som destilleres til 96,4%, hvorefter den massereres med grønne vindrueblomster. Herefter re-destilleres ginen med 9 forskellige urter og krydderier.

Selve blomstringsprocessen under vindruedyrkning kaldes ”Floraison” på fransk, hvorfra denne gin har sit navn. Med sine 40% er G’Vine Floraison en elegant og let gin med en grønlige, blomstrede noter, som giver et fantastisk pift til en gin & tonic eller en dry martini.

SACRED ORGANIC GIN 

Sacred Organic Gin er certificeret økologisk. Ginnen er lavet på en blanding af 12 forskellige urter, hvor den primære smag er enebær (75%) – til sammenligning har Sacred Gin ”kun” 65% enebær. Ian destillerer alle sine urter enkeltvist.

Sacred Organic Gin er en såkaldt London Dry Gin, hvor netop enebær er den primære smag. Sacred Organic Gin er lavet uden brug af kunstige smagsstoffer, og samtlige ingredienser er økologiske. Med Sacred Organic Gin kan du lave en fantastisk Dry Martini. Ginnen egner sig også supergodt til en Gin & Tonic.

SACRED PINK GRAPEFRUIT GIN 

Sacred Grapefruit Gin er lavet med 100% økologiske pink grapefrugter. Hele frugten destilleres under vakuum, altså både skallen, frugtkødet og kernerne. Det hele destilleres ved lav temperatur, og når destillatet er færdigt, blendes det til Pink Grapefruit Gin. Denne gin har ca. 90% rent grapefrugts destillat. De sidste 10% fordeler sig på primært enebær men også andre ingredienser, fx ”Boswellia Sacra” – en slags harpiks, der i gamle dage blev brugt til røgelse. ”Boswellia Sacra” er i øvrigt latinsk og har givet navnet Sacred

RADIUS DISTILLERY

Danmarkspremiere. Radius Distillery præsenterer hele sit program.

ÅRETS GIN & TONIC FESTIVAL

 

GIN & TONIC FESTIVAL

 

 

Årets Gin & Tonic Festival 2017. Arrangeret af Secret Kitchen Aps og Fever-Tree. Finder sted på Serridslevgård ved Horsens d. 15 & 16 september. Billetter kan købes her.

 

© 2017 Secret Kitchen Engros ApS.

FØLG OS